karlem Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 ...a fe, brzydki Ładziak, brzydki - popraw się :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ładziak, no co zrobic... zdarza sie... bylebys modelu/samochodu tak nie skasowal... przez przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Dałem :ass: i co się stało, to się nie odstanie. Możecie ze mnie dworować, wieszać na mnie psy, dziękować, wygłaszać peany na cześć czy co tam jeszcze. Co tam tamten wątek... już się dzielnie odtwarza jak feniks z popiołów. Ale proszę nie kasować tego wątku.... To by dopiero była tragedia... Nie pobilibyśmy rekordu długości wątku.... :lol2: Darek PS - O ja cię... faktycznie zdjęcia nie kłamią - strasznie szybko im to idzie :jupi: jeszcze odrobina cierpliwości i jak przejdę na emeryturę ( za 21 lat) to może tego Spita zobaczę w całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Tak namietnie sprzatal ze sprzatnal temat!! Spitfajterzy sie wkurza i za pierwszy cel bojowy obiora Twoj samochod Ładziaku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 ...oj nagrabił sobie Ładziak; nie da się ukryć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 ...oj nagrabił sobie Ładziak; nie da się ukryć No nie dokuczajcie mu bo i nas skasuje.... :rotfl: Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Co tam tamten wątek... już się dzielnie odtwarza jak feniks z popiołów. Ale proszę nie kasować tego wątku.... To by dopiero była tragedia. Nie łam się Paweł. Mi ten wątek udało się skasować . Jedynie co mnie uratowało to że w ostatnim momencie zaznaczyłem "wrzuć go do kosza". Wtedy to byłby niezły lincz :devil: Tylko ten co nic nie robi nie popełnia błędów. Więc lepiej nic nie robić . :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Tylko ten co nic nie robi nie popełnia błędów. Więc lepiej nic nie robić . Co racja to racja i kretów było by znacznei mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Nie łam się Paweł.Mi ten wątek udało się skasować . Jedynie co mnie uratowało to że w ostatnim momencie zaznaczyłem "wrzuć go do kosza". Wtedy to byłby niezły lincz :devil: Pamiętam! Sam robiłem 'sceny', że wątek zniknął... . Wtedy nie byłem jeszcze zielony - piękne czasy! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Na allegro pojawiła się "okazja"... złożony model do 13-go numeru i jeszcze następne trzy numery nie złożone no i dodatkowe elementy przydatne dalej: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=560760174 Czyżby nasi pewni siebie koledzy wykruszali się? Jakoś w dziale relacji z budowy tego modelu też cisza.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Wtedy nie byłem jeszcze zielony - piękne czasy! ;-) A teraz dlaczego już nie jestes ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Trywialne - brak czasu... Źle się czułem, gdy dostawałem prośby i zgłoszenia od użytkowników, bądź sam widziałem że coś się dzieje na forum i nie miałem kiedy zareagować, więc zdjąłem zielony kubraczek. Teraz od czasu do czasu, bez ciśnienia zaglądam na forum i czasami nawet coś napiszę :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Czyżby nasi pewni siebie koledzy wykruszali się? Powiem Ci że na allegro jak by poskładać wszystko do jednego to jedna strona sie zrobi z tych aukcji o nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Powiem tak: na 99,999999999% w tym kraju żaden model z tej kolekcji nie będzie zbudowany do końca. Jeśli natomiast chodzi o udane oblatanie do liczby należy dodać jeszcze z 10 dziewiątek po przecinku :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 ...amen :!: :!: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzoń Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Znalazłem na Brytyjskiej stronie Deagostini ceny wyposażenia: Aparatura- 45 funtów lub 65 euro. Silnik- 25 funtów jeśli masz prenumerate, jeśli nie, to zapłacisz 45 funtów! :crazy: Przy dzisiejszym kursie walut to poprostu zgroza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojmysz Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Jestem początkującym modelarzem i dlatego napaliłem się jak szczerbaty na suchary na ten model. Ostatnio dostałem 27 numer i coraj częściej zaczynam się zastanawiać, co za diabeł mnie podkusił. Cała edycja obliczona jest na 71 numerów co w sumie daje 1750 zł. (cała edycja ma iść 1,5 roku) W tej cenie można dostać od ręki całkiem niezły samolot w dowolnym sklepie modelarskim. Dodatkowo, jeżeli chciałem, by wysłano mi dwa te same numery, to za ten dodatkowy musiałem zapłacić ponad 40 zł (o zgrozo) :oops: Dodatkowo numery przychodzą nierytmicznie, a w środku bywają części połamane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 wojmysz, przeciez to najlepszy model na świecie a ty takie przeczy pleciesz !! Szkoda ze dopiero teraz liczysz koszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Jestem początkującym modelarzem i dlatego napaliłem się jak szczerbaty na suchary na ten model. Ostatnio dostałem 27 numer i coraj częściej zaczynam się zastanawiać, co za diabeł mnie podkusił. Cała edycja obliczona jest na 71 numerów co w sumie daje 1750 zł. (cała edycja ma iść 1,5 roku) W tej cenie można dostać od ręki całkiem niezły samolot w dowolnym sklepie modelarskim. Dodatkowo, jeżeli chciałem, by wysłano mi dwa te same numery, to za ten dodatkowy musiałem zapłacić ponad 40 zł (o zgrozo) :oops: Dodatkowo numery przychodzą nierytmicznie, a w środku bywają części połamane. Olej to i bij się w pierś za wyrzucone pieniądze. A później odwiedź dział- od czego zacząć Reszta pójdzie z górki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojmysz Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Kiedyś, jak byłem piękny i młody bawiłem się modelarstwem. Jak zobaczyłem w kiosku numer z samolotem odżyły we mnie dawne wspomnienia, no i zacząłem prenumeratę. Wtedy nie liczyłem kosztów, a teraz tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.