Skocz do zawartości

Spitfire 1:10 z gazety DeAGOSTINI

Mars_2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No jak to jak? Autor nawet zaniżył cenę. Idziesz do sklepu, kupujesz wszystkie numery spitfajera naraz i klamoty, płacisz 4k PLN i wychodzisz.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
zapłaćmy mu te marne 1000 zł i będziemy mieli czym polatać

znaczy się ja go nie muszę kupować, bo my go dostaniemy na 100% do oblotu , wtedy Wam coś o nim więcej napiszę

Pamiętaj - obiecałeś że mnie zaprosisz na oblot :devil: :faja:

Opublikowano

No i co, bardzo ładny model. Co prawda złoRZony i za 2 tysiące, ale ładny. Jakbyśmy nie wiedzieli, że to "z gazety" to pewnie byłoby dużo "ochów" i "achów". A jak okaże się, że ładnie lata to czego chcieć więcej?

bo my go dostaniemy na 100% do oblotu , wtedy Wam coś o nim więcej napiszę

Koniecznie daj znać przed (!) oblotem. Przecież to sensacja na skalę krajową, więc pewnie dużo będzie chętnych, żeby w tym wydarzeniu uczestniczyć.

Opublikowano
Czy wypalone 2litry paliwa oznaczają , że ten model już poleciał? Jeśli tak to sensacja przeszła nam koło nosa....

2 litry na docieraniu? :wink: :D:P 8) autor nie napisał tam nic o oblocie :D

Opublikowano

sądzę, że nie udany, ponieważ próba wyrzucenia tego przez okno skończyłaby się połamaniem tych cudnych skrzydełek ;) :twisted: chyba jednak nie latał... :roll:

Opublikowano
"Wartość modelu w sklepie ponad 2000 zł "

Ciekawe w jakim sklepie?

Zapytałem i dostałem taką odpowiedź.

Samolot jest złożony ze wszystkich części gazetki czyli 71 numerów. Każda gazetka kosztowała 24,90zł oprócz pierwszych dwóch numerów daje to sumę ok 1700 zł + jest dodane parę innych wzmocnień których nie ma a ja to zrobiłem to kolejny materiał którego za darmo nie ma + silnik do modelu i serva wiec suma wychodzi ok 2000 zł jeśli w sklepie Pan chciałby kupić dobrze wykonany model to za tyle właśnie Pan by go kupił.
Opublikowano
sądzę, że nie udany, ponieważ próba wyrzucenia tego przez okno skończyłaby się połamaniem tych cudnych skrzydełek ;) :twisted: chyba jednak nie latał... :roll:

2000zł.... za model , który jeszcze nie poleciał i nie wiadomo jak lata.... ;D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Hmm... w zestawie 2 śrubki i śrubokręt :jupi: :jupi:

Już widać, że to będą najdroższe śrubki i śrubokręt. :wink: No ale skoro ktoś nie ma w domu śrubokręta i dwóch śrubek, to żeby je mieć warte są każdej ceny :D

Pierwszy numer prawie "dyszkę", jak znam życie następne 24,50 zł, albo coś koło tego. Kółek zębatych na pierwszy rzut oka w pip. Jak widać po konstrukcji wszystkie elementy są od siebie zależne i trzeba mieć całą kolekcję aby wyszło to ustroistwo. Całość obstawiam około 2 "koła" :shock: ?

Opublikowano

Pewnie w każdej gazecie ząbek do trybu :mrgreen:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.