juras_p@op.pl Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Witam. Mam pytanie dotyczące tego konkretnie kolegi i modeli z jego warsztatu https://www.olx.pl/oferta/model-szybowca-rc-CID767-IDgDiSx.html#c51241029e Kupował ktoś z Was modele od tego kolegi? proszę o opinie o jakości wykonania modeli, o tym jak latają i jaki jest faktyczny czas wykonania modeli. na zdjęciach wyglądają ciekawie, ale zdjęcia to nie wszystko. Z góry dziękuję i pozdrawia. Marek.
cyrax_ojz Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 i to za 200zł cudów bym się nie spodziewał
young Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opis wygląda na wiarygodny. Widać że są to modele dla początkujących. Nie ujmując nic producentowi taki pierwszy krok przed DLG.
Seweryn22 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Z kolegą kupiliśmy przed sylwestrem od niego trzy modele i jak ktoś chce zacząć latać na jakimś zboczu to naprawdę bardzo fajny model do nauki. Co do ceny to możne ona wyjść lekko większa. Można do niego zadzwonić i poprosić o wystawienie na allegro. a tak to lata
MLITEK Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 No dzień dobry. A o samych modelach to cały wyposażony model i bajerami jak np. węglowe stateczniki i inne zapłaciliśmy prawie 400zł za model. Oczywiście ARF z zamontowanymi servami hitec HS-40. Jakość wykonania ok, za tą cenę nie można się niczego więcej spodziewać. Jak ktoś chce się nauczyć latać na zboczu to ok ale do szaleństw to trochę im brakuje.Własności lotne super, nie mam żadnych zastrzeżeń. Czas oczekiwania na jeden model to około miesiąc. Jak by na modelu był lakier to elegancja. Moje loty skończyły się po kilkudziesięciu próbach dynamic soaringu, winna brawura a nie model-za nisko i za blisko zbocza.Podsumowując, to na pewno nie Respect ale lata fajnie i można się pobawić.
kinemax Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Proste laminaty w technologii "worka próżniowego", cena bardzo sensowna... Powinny latać dużo lepiej niż piankowce, mogą też być dosyć delikatne, no ale coś za coś
MLITEK Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Nie są wcale delikatne, można walić o glebę śmiało i nic się nie dzieje. To moje uderzenie było powyżej 100km/h i tu musiało się już coś stać. A już tak jak wspomniałem latają świetnie.
miruuu Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Czy takie modele nadają się do latania z silniczkiem?
MLITEK Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Czy takie modele nadają się do latania z silniczkiem? raczej tak, można nawet kupić wersje moto
miruuu Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Bo ja wiem? Mi wzniosy przeszkadzają.
Rekomendowane odpowiedzi