swagimir Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Siemka, jestem nowo przybyłym na forum Nazywam się Marcin i jestem studentem I formatki W wolnych chwilach (a mam o dziwo całkiem dużo ) zajmuję się różnymi - piłka nozna, bieganie czy dłubanie przy Premiere Pro do montażu video. Od grudnia jestem szczęśliwym posiadaczem Phantoma 3 Adv. Zafascynowany tym urządzeniem mam w planie złożyć sobie drona wyścigowego, ale na to jeszcze mam czas Ostatnio wziąłem się za zrobienie własnej deski elektrycznej i całkiem dużo nie to nauczyło o elektronice modelarskiej - obchodzenie się z LiPo, różne dziwne liczby przy specyfikacjach itp. Wcześniej nie miałem pojęcia jak się obsługuje lutownice i czym jest moment obrotowy. Jakbym miał te samą wiedzę co teraz kupiłbym całkiem inne części które byłby oczywiście bardziej efektywne czego żałuję ale nie mam problemu z uczeniem się na własnych błędach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi