pacek Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Witam, jakoś tak mnie naszło i zamieniłem Pupa na Super Stearmana z Great Planes, model lata całkiem fajnie, ale jakiś taki "zestawowy" jest, czy ten samolot występował w jakimś militarnym malowaniu, bo szukam w necie i nic konkretnego nie mogę znaleźć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Nie znajdziesz. Super Stearman powstał po wojnie i nigdy nie był używany w wojsku. Czasami ktoś pomaluje go tak jak PT-17 Stearman, ale to raczej twórczość radosna, a nie fakt historyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Dzięki, tego się obawiałem . No cóż, zatem "dotrę" jego obecną skórkę a potem jak przeżyje (model oczywiście), będę się zastanawiał. A tak z innej beczki, jak zrobić w nim instalację do dymu ? Model ma silnik dle30 z tłumikiem pitsa. Najlepiej niskobudżetową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi