Czaro Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 W imieniu organizatorów zapraszam widzów, kibiców, trenerów i entuzjastów, a wszystkich modelarzy z zacięciem sportowym namawiam na udział w Mistrzostwach Polski modeli szybowców wyrzucanych z ręki F3K, które odbędą się na lotnisku modelarskim Zalesie - Koczargi k. Warszawy w dniach 10-10 czerwca. Wszelkie niezbędne informacje o zawodach, w tym planowana lista zadań, dostępne są na stronie: http://bemowskie.pl/mistrzostwa-polski-modeli-szybowcow-rc-w-konkurencji-f3k-2017/ Mam nadzieję na liczne przybycie forumowiczów. W zeszłym roku było nas tylu. Chcesz w tym roku być na podobnym zdjęciu? Zapisz się, przyjedź i wystartuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Weekend mistrzostw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Gratuluje Czarku Pozamiatania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Jakie tam pozamiatanie, skoro nie skończyłem zawodów z kompletem tysiąców? Mam nadzieję, że impreza się wszystkim podobała i jeśli za rok znowu zrobimy zawody, spotkamy się ponownie na tym pięknym lotnisku. Koledzy z Zalesia - Koczarg wykonali imponującą robotę tworząc nowe pole lotów i jestem im ogromnie wdzięczny, że udostępnili nam to miejsce do naszych zmagań. Ostatecznie wystartowało 21. pilotów, w tym 7. juniorów i młodzików. Rozegraliśmy wszystkie zaplanowane 14. rund, w 3. grupach. Latania było do upadłego. To były pierwsze zawody w tym sezonie, kiedy było cały czas ciepło i nie potrzebna była bluza, czy kurtka! Kogo nie było, ten trąba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Jakie tam pozamiatanie, skoro nie skończyłem zawodów z kompletem tysiąców? Co oznacza, że koledzy nie są tak słabi Na szczęście dla rywalizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Oczywiście, że nie są! Uważam, że czołówka w Polsce jest bardzo wyrównana i każdy może wygrać. Wystarczy, że jeden będzie miał lepszy dzień, a innego akurat będzie dręczyć niefart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Galeria zdjęć z zawodów dostępna jest pod linkiem: https://photos.google.com/share/AF1QipPwfOS3snNhitYJBB7sZnBqSWH5Gb7EJ89Y_gYco28UA5DQSuBn2qwdQjwb9hyZ_w?key=M19qel9xeVZXalYxNjZ3dnR3WjBLbzdfZEdZbmpn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi