radziu45 Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Witam . Posiadam ładowarkę Hitec X1 PRO i jest problem jak chcę naładować lipola jest ok a jak podłączę FE bądz jonowe pakiety po chwili wyskakuje komunikat Conektor problem tak jak by nie podłączona bateria . Czy ktoś wie o co tu chodzi ? Dodam że na Redox-sie te same kable i jest ok . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon3D Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Witam Warto kupić tą ładowarkę? Dajcie znać jak się sprawuje, czy są jakieś problemy bo czytając post wyżej wychodzi że czasem coś tam jednak nie halo... Używa Ktoś? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Radziu, Ja mam Hitec X4 AC i czasami pokazuje sie podobna wiadomosc. Wystarczy przeczyscic styki na gniazdku "Balance Point" albo czasami tylko wtyczke kilka razy wyjac i wlozyc. Czolem A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Witam niestety zepsuła się nie chce ładować żadnych pakietów , dałem ją do elektronika . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon3D Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 No może niech Ktoś napisze że ma taką ładowarkę i się super sprawuje... Jest Ktoś taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciu Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Witam! Od dłuższego czasu jestem szczęśliwym posiadaczem ładowarki HITEC X1 PRO wraz z dedykowanym zasilaczem 220 V EPOWERBOX 17 A. Eksploatacja wymienionej ładowarki nie nastręczyła mi żadnych problemów. Menu jest bardzo intuicyjne i szybko się z nim zapoznałem bez zbytecznego zagłębiania się w instrukcję obsługi ( zresztą bardzo ubogiej ). Ładuję akumulatory LiPol, LiIon, NiCd, NiMh. Ładowarka jest u mnie eksploatowana raczej ze średnią intensywnością więc trudno mi jest wygłaszać osądy. Ja z niej jestem zadowolony i śmiało mogę ją polecić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon3D Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Jest tam jakaś pamieć na zapis ustawień aku? Jedne źródła podają że na 10szt inne nic nie podają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi