Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Posiadam ładowarkę Hitec X1 PRO i jest problem jak chcę naładować lipola jest ok a jak podłączę FE bądz jonowe pakiety po chwili wyskakuje komunikat Conektor problem tak jak by nie podłączona bateria .

Czy ktoś wie o co tu chodzi ?

Dodam że na Redox-sie te same kable i jest ok .

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Warto kupić tą ładowarkę?

Dajcie znać jak się sprawuje, czy są jakieś problemy bo czytając post wyżej wychodzi że czasem coś tam jednak nie halo...

Używa Ktoś?

Pozdro

Opublikowano

Radziu,

Ja mam Hitec X4 AC i czasami pokazuje sie podobna wiadomosc.  Wystarczy przeczyscic styki na gniazdku "Balance Point" albo czasami tylko wtyczke kilka razy wyjac i wlozyc.

Czolem

Opublikowano

Witam!

Od dłuższego czasu jestem szczęśliwym posiadaczem ładowarki HITEC X1 PRO wraz z dedykowanym zasilaczem 220 V EPOWERBOX  17 A. Eksploatacja wymienionej ładowarki nie nastręczyła mi żadnych problemów. Menu jest bardzo intuicyjne i szybko się z nim zapoznałem bez zbytecznego zagłębiania się w instrukcję obsługi ( zresztą bardzo ubogiej ).

Ładuję akumulatory LiPol, LiIon, NiCd, NiMh.

Ładowarka jest u mnie eksploatowana raczej ze średnią intensywnością więc trudno mi jest wygłaszać osądy. Ja z niej jestem zadowolony i śmiało mogę ją polecić.

Pozdrawiam

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.