RCAmator Opublikowano 31 Maja 2017 Opublikowano 31 Maja 2017 witajcie, miło mi dołączyć do grona modelarskiego na forum. Załączam pozdrowienia! Cytuj
Shock Opublikowano 2 Czerwca 2017 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Piotr, zanim dołączysz prosimy coś więcej ! I na dzień dobry - nie wiesz że początek zdania zaczynamy dużą literą ? Cytuj
pawelmolin Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Przecinki stawiamy przed "ze" a nie po "ze" rozpoczynając człon zdania podrzędnego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
pawelmolin Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Ze - nie mam polskich znaków na telefonie. Przyjedź do nas na lotnisko to płatamy i pogadamy, zapraszam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Moze ktoś jeszcze z Waszego lotniska wpadnie ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
AMC Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Przyjedź do nas na lotnisko to płatamy [...] Figlarze ... Rafał, miej się na baczności , bo możesz na przykład nieświadom wracać z psem w bagażniku. Z wstążeczką i kartką przy obróżce : "... Jak fajnie, że mnie przygarnąłeś..." Czekamy na wieści od Kolegi RCAmatora ... Cytuj
miruuu Opublikowano 5 Czerwca 2017 Opublikowano 5 Czerwca 2017 A ja nie wiem ani co to "ze" ani co robią spacje przed "!", "?" i "." Witam nowego Cytuj
AMC Opublikowano 5 Czerwca 2017 Opublikowano 5 Czerwca 2017 co robią spacje przed "!", "?" i "." Witam nowego Jak to co robią ? Siedzą sobie i już. A my, staruszkowie w pinglach jak denka od gąsiorów cieszymy się tymi spacjami ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi