RCAmator Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 witajcie, miło mi dołączyć do grona modelarskiego na forum. Załączam pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Piotr, zanim dołączysz prosimy coś więcej ! I na dzień dobry - nie wiesz że początek zdania zaczynamy dużą literą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelmolin Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Przecinki stawiamy przed "ze" a nie po "ze" rozpoczynając człon zdania podrzędnego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 I super . Co to ze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelmolin Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Ze - nie mam polskich znaków na telefonie. Przyjedź do nas na lotnisko to płatamy i pogadamy, zapraszam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Moze ktoś jeszcze z Waszego lotniska wpadnie ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Przyjedź do nas na lotnisko to płatamy [...] Figlarze ... Rafał, miej się na baczności , bo możesz na przykład nieświadom wracać z psem w bagażniku. Z wstążeczką i kartką przy obróżce : "... Jak fajnie, że mnie przygarnąłeś..." Czekamy na wieści od Kolegi RCAmatora ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 A ja nie wiem ani co to "ze" ani co robią spacje przed "!", "?" i "." Witam nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 co robią spacje przed "!", "?" i "." Witam nowego Jak to co robią ? Siedzą sobie i już. A my, staruszkowie w pinglach jak denka od gąsiorów cieszymy się tymi spacjami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi