TOMEK.CEKALA Opublikowano 5 Czerwca 2017 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Witam panowie miał ktoś może styczność z taką deskorolką http://www.allegro.pl/show_item.php?item=6843384996 jakie jest jej wykonanie,jak się sprawuje, czy jest awaryjna, warto dać za nią te 6 stówek, czy lepiej poszukać czegoś z wyższej pułki.
stema Opublikowano 5 Czerwca 2017 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Wczoraj na spacerze rozmawiałem z mężczyzną i jego wnuczką, którzy jeździli na takich. Jedyna rozbieżność między opisem z allegro to dystans określili na 15 km (nie 20km) Nie wiedzieli również na jak długo starczają baterie w zestawie. Allegro również nie podaje ilości ładowań pakietu. Potem trzeba kupić nowy. Jak dla mnie jeździ to dość wolno. Stoisz rozkraczony i jedziesz.
TOMEK.CEKALA Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2017 To nie dla mnie, tylko dla chrześniaczki na komunię więc z tą prędkością to nawet lepiej że za szybko nie jeździ, oglądałem taki sprzęt u nas w sklepie, ale sprzedawca nie potrafił wiele powiedzieć wręcz odniosłem wrażenie że nie wie co sprzedaje. Wyglądała identycznie jak ta z allegro, nawet parametry identyczne ale akumulator niewiadomego pochodzenia a cena 1045 zł. Rozmawiałem również ze sprzedawcą z allegro no i ten raczej wie co sprzedaje, przynajmniej z rozmowy tak wynikało no i co ważne ta z allegro ma pakiet samsunga co raczej dobrze rokuje, bo z tymi no name to różnie bywa, z tego co czytałem to nawet pożarem grozi.
BRoman Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 A ja ci radzę nie kupuj nic za pomocą czego dziecko może zrobić sobie krzywdę . Po co ci te pióra? No bo jakby wujek nie kupił toby się nie stało.... itp. Nie wprost ale za plecami mogą się zdarzyć takie komentarze.
TOMEK.CEKALA Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 Nie wiem czemu tam została usunięta bo tak faktycznie dalej jest http://allegro.pl/smartboard-deskorolka-elektryczna-hulajnoga-deska-i6846516544.html
sebka34 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Co do deskorolek i nietylkp polecam sklep axidro.pl
Rekomendowane odpowiedzi