TOMEK.CEKALA Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Witam panowie miał ktoś może styczność z taką deskorolką http://www.allegro.pl/show_item.php?item=6843384996 jakie jest jej wykonanie,jak się sprawuje, czy jest awaryjna, warto dać za nią te 6 stówek, czy lepiej poszukać czegoś z wyższej pułki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Wczoraj na spacerze rozmawiałem z mężczyzną i jego wnuczką, którzy jeździli na takich. Jedyna rozbieżność między opisem z allegro to dystans określili na 15 km (nie 20km) Nie wiedzieli również na jak długo starczają baterie w zestawie. Allegro również nie podaje ilości ładowań pakietu. Potem trzeba kupić nowy. Jak dla mnie jeździ to dość wolno. Stoisz rozkraczony i jedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 To nie dla mnie, tylko dla chrześniaczki na komunię więc z tą prędkością to nawet lepiej że za szybko nie jeździ, oglądałem taki sprzęt u nas w sklepie, ale sprzedawca nie potrafił wiele powiedzieć wręcz odniosłem wrażenie że nie wie co sprzedaje. Wyglądała identycznie jak ta z allegro, nawet parametry identyczne ale akumulator niewiadomego pochodzenia a cena 1045 zł. Rozmawiałem również ze sprzedawcą z allegro no i ten raczej wie co sprzedaje, przynajmniej z rozmowy tak wynikało no i co ważne ta z allegro ma pakiet samsunga co raczej dobrze rokuje, bo z tymi no name to różnie bywa, z tego co czytałem to nawet pożarem grozi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 A ja ci radzę nie kupuj nic za pomocą czego dziecko może zrobić sobie krzywdę . Po co ci te pióra? No bo jakby wujek nie kupił toby się nie stało.... itp. Nie wprost ale za plecami mogą się zdarzyć takie komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Nie wiem czemu tam została usunięta bo tak faktycznie dalej jest http://allegro.pl/smartboard-deskorolka-elektryczna-hulajnoga-deska-i6846516544.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Co do deskorolek i nietylkp polecam sklep axidro.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi