AQUARIUS_ML Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Gorąco zapraszamy wszystkich na zawody w Płocku 24-25.06.2017 r. Siódma bitwa elektryczna i trzecia spalinowa! Podobnie jak przed rokiem,zawody będą dwudniowe z możliwością rozbicia namiotu na terenie lotniskai z wieczornym, integracyjnym ogniskiem. Kolejność konkurencji - wsobotę zawody ESA, w niedzielę spalina. Zapewniamy to co zawsze tj.prąd, taśmy, dyplomy, symboliczne nagrody dla zwycięzców i coś ciepłegona ząb. Lądowisko oczywiście tak jak zawsze - wygolone do startu z ziemi.Z wygód sanitarnych będzie toytoy i... tylko toytoy - Aeroklub niezapewnia wygód typu prysznic - prosimy mieć to na względzie. Bieżącawoda (zimna) jest w kranie na placu przed hangarem. Organizatorzy zastrzegają sobie prawo skrócenia zawodów lub ichodwołania w zależności od warunków pogodowych. Przez sześć sezonówpogoda nie zawiodła, więc liczymy, że i tym razem niebo będzie łaskawe.O sytuacji będziemy oczywiście informować na bieżąco. Rejestracja jak zwykle na stronach: ESA:http://esa.rcplock.pl/viewpage.php?page_id=13 ACES:http://www.aces.rcplock.pl/viewpage.php?page_id=13 Eskadra ESA Płock
JacekO Opublikowano 19 Czerwca 2017 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Jakoś nas mało póki co... Tradycja zobowiązuje - chyba regularnie co dwa lata do Płocka przyjeżdżam z dziewiczym modelem. Na najbliższe zawody przyszykowałem nowego Mustanga: Tylko trochę ciężki wyszedł - nie zmieściłem się w 300g. Myślicie, że poleci?
mirolek Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Nowy model? Zupełnie inny od pozostałych aż trudno poznać, że to Twój ms
AQUARIUS_ML Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2017 Ale równiutko kable od regla ułożone!
JacekO Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Nowy model? Zupełnie inny od pozostałych aż trudno poznać, że to Twój Uznałem, że najwyższy czas na odmianę , robienie cały czas tego samego byłoby nudne Ale równiutko kable od regla ułożone! Za lekki:) Po wczorajszym oblocie już przytył Wymieniłem regulator na stare sprawdzone Turnigy. YEP, którego miałem zamontowanego wylogował(?) mi się w locie. Po zdjęciu gazu na chwilę, nie chciał uruchomić silnika ponownie w oczekiwanym czasie (czyt. przed ziemią).
AQUARIUS_ML Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2017 Tak z ciekawości - ile osób planuje nocleg i udział w ognisku?
Rekomendowane odpowiedzi