rybok_999 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Witam Mam wielką prośbe, mianowicie chodzi mi o fiilmik na którym jest pokazane nie jak leci sobie samolot tylko coś innego. Chodzi mi o to aby stał w miejscu ale poruszał ruchomymi częściami tak jak by leciał... chiałbym zobaczyc jak to wygląda. jak by sie dało to żeby to było w miare dobrej jakości lub z blizka żeby było dobrze widać z góry wielkie THX pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszes Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Chodzi mi o to aby stał w miejscu ale poruszał ruchomymi częściami tak jak by leciał... chiałbym zobaczyc jak to wygląda. jak by sie dało to żeby to było w miare dobrej jakości lub z blizka żeby było dobrze widać obejrzyj to klik i to klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Na www.piotrp.de znajdź filmik pt. Zboczenie modelarskie(11 film od góry). pobierz go przez"Zapisz element docelowy jako..."(kliknij prawym na obrazku przedstawiającym film) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.