Skocz do zawartości

Stary modelarz nowe czasy

Marceli1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Kolegów Modelarz,

Pytanko przeniosłem żywcem z innego forum koledzy dali link do tego

więc spróbuje tutaj szczęścia..

Po wielu latach (ok. 25 lat ) powracam do swojego hobby. Szanowni Koledzy czy

jest ktoś na tym forum z Poznani lub okolic chętny do pomocy w oblataniu

trenerka i wprowadzeniu ponownie w tajniki tego pięknego hobby takiemu

zabytkowi modelarstwa jak ja- przez te lata wiele się zmieniło. Błagam tylko nie dawajcie lakonicznej odpowiedzi jedź na lotnisko- nie, nie mam swoje powody jak kogoś interesuje, czemu to mogę podzielić się swymi uwagami na w/w tema na priv.

Raczej zależy mi na kontaktach z konkretną osobą nazwijmy w kameralnym gronie. Pytałem kilku panów ze „śmietanki” Poznańskiej, ale delikatnie mówiąc „wysłali mnie na drzewo” , brak czasu, niechęć nie mam pojęcia. Kurcze nawet w tej dyscyplinie się zmieniła mentalność ludzi.

Przyznam, że jestem nie mile zaskoczony po próbie pierwszego nawiązania kontaktów z obecnymi modelarzami.

Szkoda mi sprzedawać tego, co kupiłem do tej pory aparatura, silniki,

parę zestawów modeli, zestaw startowy etc..

Kolegów którzy chcą pomóc nieborakowi proszę o kontakt na

e-mail, nie chcę zajmować cennego miejsca na forum.

Opublikowano
nie chcę zajmować cennego miejsca na forum
to forum jest właśnie po to aby sobie wzajemnie pomagać i dzielić się swoją wiedzą i doświadczeniem. Pisz więc śmiało.

Wprawdzie mieszkam bardzo daleko od Poznania więc bezpośrednio nie pomogę, ale jestem przekonany, że znajdziesz tu jakąś bratnią duszę z Twoich okolic, która pomoże Ci ulotnić model i udzieli niezbędnych wskazówek.

Napisz jaki sprzęt posiadasz, co to za model do ulotnienia. Mile widziane zdjęcia. Przejrzyj też dokładniej to forum, a zapewne znajdziesz tu sporo przydatnej wiedzy.

Powodzenia i nie załamuj się. Początki są zawsze trudne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.