domind Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Witam,Jestem początkującym modelarzem/lataczem. Jak na razie ulotniłem 3 modele - Piper od Thunder Tiger i 2 piankowe zbudowane w/g planów z Flite Test. Troche bawię się też małymi kopterami. Rejestruję się, bo pewnie będę potrzebował jakiejś porady.Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za tą skarbnice wiedzy, która już mi sporo pomogła.Dominik
Shock Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Dominik proszę o bardziej sprecyzowany avatar (lub jego brak) . Czy Ty pochodzisz/mieszkasz z tego miejsca ? https://pl.wikipedia.org/wiki/Episkopi_(dystrykt_Limassol)
domind Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2017 Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Jakoś przeoczyłem że może nie być avatara. Już wykasowałem. Tak mieszkam w tym Episkopi. Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Shock Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Fajnie mieć kogoś na forum z tak ciekawego miejsca . Witaj na forum.
Rekomendowane odpowiedzi