domind Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Witam,Jestem początkującym modelarzem/lataczem. Jak na razie ulotniłem 3 modele - Piper od Thunder Tiger i 2 piankowe zbudowane w/g planów z Flite Test. Troche bawię się też małymi kopterami. Rejestruję się, bo pewnie będę potrzebował jakiejś porady.Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za tą skarbnice wiedzy, która już mi sporo pomogła.Dominik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Dominik proszę o bardziej sprecyzowany avatar (lub jego brak) . Czy Ty pochodzisz/mieszkasz z tego miejsca ? https://pl.wikipedia.org/wiki/Episkopi_(dystrykt_Limassol) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domind Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Jakoś przeoczyłem że może nie być avatara. Już wykasowałem. Tak mieszkam w tym Episkopi. Sent from my GT-I9060I using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Fajnie mieć kogoś na forum z tak ciekawego miejsca . Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi