domind Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Witam,Jestem początkującym modelarzem/lataczem. Jak na razie ulotniłem 3 modele - Piper od Thunder Tiger i 2 piankowe zbudowane w/g planów z Flite Test. Troche bawię się też małymi kopterami. Rejestruję się, bo pewnie będę potrzebował jakiejś porady.Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za tą skarbnice wiedzy, która już mi sporo pomogła.Dominik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Dominik proszę o bardziej sprecyzowany avatar (lub jego brak) . Czy Ty pochodzisz/mieszkasz z tego miejsca ? https://pl.wikipedia.org/wiki/Episkopi_(dystrykt_Limassol) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domind Posted June 15, 2017 Author Share Posted June 15, 2017 Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Jakoś przeoczyłem że może nie być avatara. Już wykasowałem. Tak mieszkam w tym Episkopi. Sent from my GT-I9060I using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Fajnie mieć kogoś na forum z tak ciekawego miejsca . Witaj na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts