Skocz do zawartości

kraksa :(:( i to nie jedna

dominatorxxxx

czy płakal bys po rozbiciu swojego ukochanego samolotu  

59 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy płakal bys po rozbiciu swojego ukochanego samolotu

• nie
      21
    • tak
      39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre pytanie! :wink:

Taka kraksa cieszy oko widza... Ale zapewne nie konstruktora/pilota :/

Tak czy inaczej - modelarstwo to w gruncie rzeczy zabawa...

Fakt, model można robić bardzo długo, wsadzić w niego wiele...

Opublikowano

Mi się już zdarzyło rozbić model który nie tylko mi się podobał co gorsza był to model wykonany przez modelarza od podstaw wykonany bardzo starannie i dokładnie więc strata takiego modelu potęgowała. Był to DALOTEL DM 165 Viking. Ryczeć mi się na pewno nie chciało ale nie ukrywam że byłem strasznie zły! Zły bo to z mojej winy doszło do wypadku.

Opublikowano

Tak.... :cry: Tego filmu, chociaż podobno stary i znany, ja nie widziałem. Zapewne to jedna i ta sama impreza, gdzieś w Germanii. Tam kasiaści ludzie przeszli na "wyższy stopień" modelowania i przesiedli sie na jety.

A one lataja szybciej niż np. poczciwe , stare dwupłaty, są o wiele bardziej wymagajace w pilotażu, a i silniki są chyba bardziej kapryśne, od tych "tradycyjnych". Tak, czy inaczej bardzo mi szkoda każdego z tych modeli i pracy, którą w ich stworzenie włożyli ci twórcy. I gdybym to ja rozbił taki piękny i drogi model, chyba bym sie poryczał i wcale bym sie tego nie wstydził..., bo to wcale nie jest prawdą , że mężczyzni nie płaczą.

Bardzo płakałem po śmierci kochanego kota, który był z nami ponad 12 lat...

Opublikowano
...ta sama impreza, gdzieś w Germanii. Tam kasiaści ludzie przeszli na "wyższy stopień" modelowania i przesiedli sie na jety....

Niestety ich stosunek zarobków do cen jest zdecydowanie lepszy niż nasz biedny polski. :cry: przez co modelarstwo u nich zdecydowanie lepiej się rozwija i to pomimo że faktycznie u nich ceny sprzętu w sklepie są faktycznie wyższe niż w sklepach polskich. :)

Opublikowano

Widzilem podobny model w sklepie. Caly laminat, bez wyposazenia kosztowal 2500 L :shock: silnik do niego 500 L wiec bardzo droga "Zabawka". Film znam od bardzo dawna i jest to jeden z moich ulubionych - super muza :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.