Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Od roku interesuje się dronami ale od zawsze chciałem mieć auto zdalnie sterowane. Jaki model polecicie jako pierwszy. Chciałbym coś offroad w miarę taniego do którego można dokupić części zamienne.

Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Do samodzielnego złożenia są zazwyczaj modele wyczynowe - gdzie zawodnik reguluje sobie każdą część. I jak możesz się domyśleć - KIT w takim przypadku wcale nie jest tańszy niż popularny RTR. Reszta produktów kierowana jest do zielonego użytkownika i jest. Chyba, że kupisz sobie Tamiye - ale nie wiem jak jest z zestawami off-road. Jak chcesz mieć dużo części zamiennych i tuningowanych to musisz szukać jakiegoś popularnego zestawu. Mój syn przestał się bawić takim oto autem: https://goo.gl/photos/gfNG8B1nkRLGysTM9 - Strada EVO XT - tylko obecnie jest w wersji szczotkowej :)

Opublikowano

1:8 oznacza ze model jest większy niż typowa 1:10 a za tym idą koszta: duży silnik, duży pakiet itd itp... chcesz mieć tanio to kup mikrusa 1:18 lub 1:12

Opublikowano

Jeden jest 1:10 i koleś chce 50 euro za nie. Bardziej mnie interesuje ten 1:10 bo 1:8 to spalinowka.

Opublikowano

Zdecydowalem się na zakup używanego Hpi Blitz od kolegi z forum. Z takim zestawem.

cbc24e5cfa9c24c99cc890bde0a5f0a3.jpg024e0b067b312dc930145bb342c7e988.jpg885651eba3eb33fc567182843a5b61a0.jpg

Opublikowano

Czegoś nie czaję. Pudełko po bezszczotce a w środku czszota, czy już ten bezszczotkowy założyłeś?

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tak założony jest bezszczotkowy. To są zdjęcia od sprzedającego u mnie będzie za jakiś tydzień:)

Opublikowano

Pewnie że bym wolał ale na początek nie można mieć wszystkiego:)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.