Daronn Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Witam wszystkich. Od roku interesuje się dronami ale od zawsze chciałem mieć auto zdalnie sterowane. Jaki model polecicie jako pierwszy. Chciałbym coś offroad w miarę taniego do którego można dokupić części zamienne. Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cacekspoko Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Dostępne dwie wersje. Ten droższy posiada bezszczotkowy silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daronn Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 A polecilibyście do samodzielnego złożenia? Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Do samodzielnego złożenia są zazwyczaj modele wyczynowe - gdzie zawodnik reguluje sobie każdą część. I jak możesz się domyśleć - KIT w takim przypadku wcale nie jest tańszy niż popularny RTR. Reszta produktów kierowana jest do zielonego użytkownika i jest. Chyba, że kupisz sobie Tamiye - ale nie wiem jak jest z zestawami off-road. Jak chcesz mieć dużo części zamiennych i tuningowanych to musisz szukać jakiegoś popularnego zestawu. Mój syn przestał się bawić takim oto autem: https://goo.gl/photos/gfNG8B1nkRLGysTM9 - Strada EVO XT - tylko obecnie jest w wersji szczotkowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daronn Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Strady są super ale żona mnie udusi jak jej powiem że chce coś takiego drogiego kupić Gerade gefunden #ebaykleinanzeigen https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/1-10-buggy-glatbahn-elektro-brushless-1-8-modellbau-rc-verbrenner/671809057-249-1288 A co myślicie o czymś takim? Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 1:8 oznacza ze model jest większy niż typowa 1:10 a za tym idą koszta: duży silnik, duży pakiet itd itp... chcesz mieć tanio to kup mikrusa 1:18 lub 1:12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daronn Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Jeden jest 1:10 i koleś chce 50 euro za nie. Bardziej mnie interesuje ten 1:10 bo 1:8 to spalinowka. Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Widać tylko jedno podwozie i kupkę części. Bez doświadczenia ciężko będzie coś z tego zrobić. IMHO to raczej złom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daronn Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Zdecydowalem się na zakup używanego Hpi Blitz od kolegi z forum. Z takim zestawem. Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Czegoś nie czaję. Pudełko po bezszczotce a w środku czszota, czy już ten bezszczotkowy założyłeś? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daronn Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Tak założony jest bezszczotkowy. To są zdjęcia od sprzedającego u mnie będzie za jakiś tydzień Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daronn Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Pewnie że bym wolał ale na początek nie można mieć wszystkiego:) Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi