Ejdzjan Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Witam Wszystkich modelarzy. Jak w temacie poszukuje planów modelu fokkera DVIII rozpiętość około 2m. Może ktoś posiada takie Plany. Z góry dziękuję Pozdrawiam Adrian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ja swojego robiłem z Planów Modelarskich w skali 1/5. 210cm to skala 1/4, planów jest w necie trochę. Chętnie będę przyglądał się pracom nad tym modelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejdzjan Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Myślę że jakaś relacja się pojawi. Vicomte już skończony i oblatany. Czas zabrać się za fokkera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Też latałem modelem Vicomte z silnikiem 4suwem 10cm ale w porównaniu z D.VIII w skali 1/4 to była zabaweczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi