Gambit80 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Nazywam sie Tomasz. Swoja przygode z modelami RC rozpoczalem jako dziecko kiedy to otrzymalem moj pierwszy model samochodu i w sumie mam go do dzisiaj. Pozniej jakos tak mi przeszlo ale powrocilo kiedy otrzymalem drugi model RC. Byl to helikopter ale niestety po spotkaniu z drzewem nie bylo czego zbierac. Tak troche bardziej mnie wzielo po pokazach lotniczych i trzyma nadal wiec przymierzam sie do trzeciego modelu i licze ze tutaj znajde wszystkie odpowiedzi na nurtujace mnie pytania. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Tomek ,proszę uzupełnić wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gambit80 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Uzupelnilem w profilu. W poscie edytować nie mogę wiec tutaj. Wiek 37. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi