Gambit80 Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Nazywam sie Tomasz. Swoja przygode z modelami RC rozpoczalem jako dziecko kiedy to otrzymalem moj pierwszy model samochodu i w sumie mam go do dzisiaj. Pozniej jakos tak mi przeszlo ale powrocilo kiedy otrzymalem drugi model RC. Byl to helikopter ale niestety po spotkaniu z drzewem nie bylo czego zbierac. Tak troche bardziej mnie wzielo po pokazach lotniczych i trzyma nadal wiec przymierzam sie do trzeciego modelu i licze ze tutaj znajde wszystkie odpowiedzi na nurtujace mnie pytania. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Tomek ,proszę uzupełnić wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gambit80 Posted July 9, 2017 Author Share Posted July 9, 2017 Uzupelnilem w profilu. W poscie edytować nie mogę wiec tutaj. Wiek 37. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted July 9, 2017 Share Posted July 9, 2017 Witaj na forum . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts