mrkodeine Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Cześć! Jestem Kamil i od kilku miesięcy latam sobie czterowirnikowacami Często potrzebuje zapytać o coś bardziej doświadczonych i mam nadzieję że tutaj też znajdę swoje odpowiedzi. Wysokich lotów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Kamil ,zerknąłeś na regulamin ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrkodeine Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Najwyraźniej widać że nie Zacznę jeszcze raz: Cześć jestem Kamil, mieszkam w Krakowie i urodziłem się 23 listopada 26 lat temu. Jedną z moich wad jest to że nie przeczytałem forum -.^ Avatar zmienię za kilka chwil, jak tylko uda mi się znaleść zdjęcie, które nie będzie straszyło ludzi po nocach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi