mrkodeine Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Cześć! Jestem Kamil i od kilku miesięcy latam sobie czterowirnikowacami Często potrzebuje zapytać o coś bardziej doświadczonych i mam nadzieję że tutaj też znajdę swoje odpowiedzi. Wysokich lotów! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Kamil ,zerknąłeś na regulamin ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrkodeine Posted July 8, 2017 Author Share Posted July 8, 2017 Najwyraźniej widać że nie Zacznę jeszcze raz: Cześć jestem Kamil, mieszkam w Krakowie i urodziłem się 23 listopada 26 lat temu. Jedną z moich wad jest to że nie przeczytałem forum -.^ Avatar zmienię za kilka chwil, jak tylko uda mi się znaleść zdjęcie, które nie będzie straszyło ludzi po nocach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 Witaj na forum . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts