Krzysztof 1 Opublikowano 20 Lipca 2017 Opublikowano 20 Lipca 2017 Witam wszystkich użytkowników forum. Przymierzam się do zakupu .ASW 15 lub LS8 4m produkcji flyfly hobby. Czy ktoś z forumwiczów posiada któryś z tych modeli i może podzielić się opinią na ich temat w zakresie ich wykonania i właściwości lotnych. Z góry dziękuję. Krzysztof
endriuRC Opublikowano 20 Lipca 2017 Opublikowano 20 Lipca 2017 Miałem możliwość latania kiedys modelem tej firmy był to ASW ale nie pamietam ktory. Latal fajnie i wyglądał tez bardzo przystępnie
Jacekecaj Opublikowano 20 Lipca 2017 Opublikowano 20 Lipca 2017 Mam Condor-a 3m. Kosztował mnie pusty 650,- Mogę uczciwie powiedzieć, że za tą cenę jeszcze ujdzie, lecz za większą kwotę bym już go nie kupił. Skrzydła konstrukcyjne, kryte balsą i folią, statecznik poziomy-konstrukcyjny, kryty folią. Kadłub laminatowy, bardzo marnej jakości (robiony z bardzo dziwnej żywicy), dość kruchy. Tutaj znajdziesz więcej szczegółów: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/42254-motoszybowiec-condor-3m/page-5?hl=condor
Krzysztof 1 Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Opublikowano 21 Lipca 2017 Panowie proszę o informację dotyczącą ASW 15 lub LS8 o rozpiętości 4 m.
Rekomendowane odpowiedzi