pietka Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Gotowy. Czekamy na waruny do oblotu. Może jutro po południu...... 3.67 do lotu. Saito fs o.65. Serwa analogi ok 5 kg podwozie elektryczne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Piotruś a skąd nabyłeś taką nakrętkę/piastę do mocowania śmigła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Ładniutki Jaka skala ? Rafał: Rozpiętość 154 cm. Jeszcze jedna część tylko została do zrobenia. Ale jutro może się wykona . Piotruś a skąd nabyłeś taką nakrętkę/piastę do mocowania śmigła? Piotruś a skąd nabyłeś taką nakrętkę/piastę do mocowania śmigła? Rafał. Kupiłem chyba w Modele Max. Dawno temu i nie jestem pewien. Duzy wybór jest na HK. Ale do Trojana 2 m musiałem wytoczyć sam jeszcze jak z Tomkiem strugaliśmy Łosia u Kazia. Wyszedł piknie i w dodatku ''na oko" bez przyrządów do kul. Taki miałem trynd na tej starej tokareczce , że wyszło za pierwszym podejściem w 15-20 minut, hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gołek Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Ładniutki, a mogłeś go dzisiaj/wczoraj pokazać w Bobrownikach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Andrzeju. Myślałem o wyjeździe do Bobrownik, ale nie dało rady. Model jeszcze dziś dostał nowy podgrzewacz świecy i gniazdo do świeczki zwykłej. Nie dałem rady pojechać dziś na oblot, choć warunki były wyśmienite. Postaram się oblatać go przed piknikiem w Kraśniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 No szkoda. Może jeszcze kiedyś się spotkamy to popatrzę jak latasz. Do zobaczenia zatem. PJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 No szkoda. Może jeszcze kiedyś się spotkamy to popatrzę jak latasz. Do zobaczenia zatem. PJ Pewnie jeszcze nie raz . Zawsze miło wspominam Twoją gościnę w Radawcu . Temat sprzątnięty i przeniesiony. Wolny do dyskusji,pytań ,filmów ,wrażeń . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi