Skocz do zawartości

[P] Plany modelu pod silnik 3,5

Migan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

tak jak w temacie poszukuje planów modelarskich samolotu pod silnik MVVS 3,5 cm3. Jeśli ktoś może mi pomóc to proszę o odpowiedź. Na wszelki wypadek oto mój e-mail: migan1@interia. eu

Opublikowano

Ja jako pierwszy model zbudowalem spitfajerka link ale jak narazie to lezy i czeka na czasy kiedy bede potrafil poprawnie latac. Kupilem sobie gotowca Sonica juz drugiego bo pierwszego stracilem na slupie energetycznym :)

Ja ci radze zacznij od prostego modelu i taniego na ktorym nauczysz sie latac a pozniej zacznij skladac cos extra bo szkoda czasu i pieniedzy. Co prawda czytalem cos podobnego na tym forum juz wiele razy ale jakos stwierdzilem ze zbuduje cos wiekszego lecz po dlugich godzinach latania na symulatorze stwierdzilem ze kupie cos malego i zobacze czy sie uda i to byl dobry wybor.

Opublikowano

Nie nie nie :D ... nie chodzi mi o to żeby się nauczyć latać. Dobrze umiem latać i teraz tylko trenuje a nie ucze się latać. Chodzi mi poprostu o prosty plan samolotu (najlepiej trenerka) pod silnik spalinowy 3,5 nie licząc Wicherka 25 :wink:

Opublikowano

W takim razie polecam Prime. Oblatywałem ten model z silnikiem MVVS 4,5 cm3 i lata bardzo dobrze.

Jeżeli ma być proste to polecam też przeskalowanego do 1,2 - 1.4 m rozpiętości UglySticka.

Opublikowano

Więz zdecyduje się na Prime. Czy ktoś mógłby mi podać link do jakiejś strony lub gotowe przesłać na maila? Jeśli znajdzie się ktoś chętny to bardzo prosze. :wink:

O przycisku "pomógł" nie zapomne. :lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.