FX Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Hej, temat z innej beczki: wystartowałem w konkursie na remix dla Mariah Carey, potrzebuje Waszych głosów. A głosowanie jest porste i nie wymaga rejestracji na forum. Głosujemy TYLKO RAZ. Wejdź na stronę: http://www.indabamusic.com/submissions?short_name=mariah&sort=votes#submissions Na około 30 miejscu znajdziesz mój Avatar (biały z napisem "EXO") Obok jest przycisk VOTE -> podajesz swój mail i dostajesz link z potwierdzeniem oddania glosu na maila. Wówczas głos jest zaliczany. Dopiero finałowa dziesiatka bedzie naprawde oceniana przez JURY. a konkurencja ponad 3000 remixów. Nie ma sie co obawiać bo serwis sprawdzony i na pewno na tym nie zarabiam Prosze o wsparcie, Dzieki!! Rozsyłajcie gdzie sie da! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 ja oddalem 26 glosow i dlame moim kolega tez Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 tez oddalem glos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Poszło z 10 na różne e-maile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FX Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Super dzieki za głosowanie, Od razu widac skok pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Poszło parę głosów, powodzenia życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 zasady sa tak durne, że nikt teraz nie sprawdza czy ktos nie głosował kilka razy. Ale chcesz się dostać do finału, wtedy pewnie sprawdzą i Cię wywalą. Q: Can I cheat and scam the system with fraudulent votes? A: No! We have a sophisticated process for detecting and removing fraudulent votes. Contestants have already been disqualified for cheating, with no warning. Please don't be next - we hate disqualifying people! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FX Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 tak, czytałem i dlatego sugeruję głosowac tylko raz z jednego maila.I bedzie uczciwie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 a nie łatwiej podać do Ciebie linka i glosować? http://www.indabamusic.com/submissions/show/2091 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FX Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Tylko tam nie ma odnosnika do głosowania konkretnie na mnie. Własnie zrobikli pierwsze porzadki i wywalili mase ludzi za nieuczciwe głosowanie. Jestem juz 31 :D:D Wiec trzeba uczciwie, Każdy głosuje raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 jak nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 4 głosy poszły:D Powodzenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrduraj Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Poszły 2 głosy jestes 28!!!! Powodzenia!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FX Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 No i kolejne zmiany, Moderatorzy maja tam urwanie głowy, a ludzie sie chyba żalą ze ich usuwaja nie wiadomo za co. Powrócili niektórzy , spadłem na 50, ale i tak nieźle, Dzieki za głosy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 jeden głos poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 3 głosy poszły jesteś 46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.