Norbert Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Nie bardzo rozumiem o jakich zabawkach piszesz??? Co jest złego w tym koszyku, z jakimi akumulatorami problem? Potrzebowałem imaxem mieć możliwość naładowania jednocześnie kilku akumulatorów 18650 których używam w latarkach, e-papierosach itd. Dzięki temu mogę ładować od jednego do sześciu akusów jednocześnie , jeśli używam tylko LG HG2 to i moge je też zbalansować ( mój e-papieros potrzebuje przykładowo dwóch identycznych akusów najlepiej w identycznym stanie ). Ten koszyk nie ma nic wspólnego z aku liion 1S z drona. Jak napisałem w poście służy do ładowania 18650... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 OK.Wycofuję się . Naładujesz jednocześnie jak najbardziej ale identyczność parametrów to troche inna bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolekszy Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Banalne pytanie , jak lepiej ładować lipo? W imaxie są 2 funkcje. ( Foto) Pytanie co do storage, owa ładowarka przerywa ładowanie przy 3.85 ma cele? Nie za dużo? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi