modelpiotrek Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Witam szukam wszelakich informacji na temat tego silnika jak by ktoś coś wiedział (strona ,producent itd ) proszę o info pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Hallo Piotrze wrzuć jakieś foto, będzie nam łatwiej :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Może HP ? Hirterberger Patronen.Austriacka firma zbrojeniowa.Po zakończeniu produkcji w Austrii licencje sprzedano do USA i silniki dalej są produkowane,choć już nie wszystkie modele. http://www.mecoa.com/hp/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 HP chyba nie robili nic jednocylindrowego powyżej 61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zdjęcie Paweł wrzucę jutro bo mam go na modelarni nie wiem czy to nie jest jakaś odmiana ASP i na pewno jest to P.H. 91 wychodziło by że to 15cm ale nic więcej o nim nie wiem jakie obroty itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi