tomson Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Bardzo fajnie się "składał" przy akrobacjach, model na duże wiatry, brakowało mu tylko prędkości w locie poziomym nie mówię tu o podejściu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 6 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 darkarll, tu nie trzeba złośliwości ( wogóle to cały naród jakiś złośliwy jest :/ ot cała Polska) lądowanie przy oblocie szybkiego modelu to jednak stres Lądowanie nie wyglądało tak jak niektórych kolegów klapnięcie z 5 czy10m wysokości Tomek, tylko raz mnie namówili na podwozie z nylonowymi śrubami i to był ostatni raz. Wole podlaminowac mocowanie podwozia niż naprawiać płaty i stateczniki A i tak co bym sobą był, EXTRĄ latałem z 3 innymi modelami w powietrzu i zajmowane kanały to 67, 74, 75 gdzie ja latam na 73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 sorry ale nie mogłem się powstrzymać , "z boku pasa w wysokiej trawie, lądowanie prawidłowe " "lądowanie nie dolot do pasa jakieś 8m. lądowanie również poprawne " itd. przyznasz że brzmi to dość komicznie , jeszcze jakiś młodzian to przeczyta i pomyśli że prawidłowy lot to start z lotniska i lądowanie poza lotniskiem :lol2: , naprawde nic do Ciebie nie mam ale dawno tak się nie ubawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Tomek, tylko raz mnie namówili na podwozie z nylonowymi śrubami i to był ostatni raz. Wole podlaminowac mocowanie podwozia niż naprawiać płaty i stateczniki ee to chyba miales pecha, albo ja szczescie raz mi obcielo w modelu 2,2m i tylko wstawilem nowe sruby. a trawa prawie po kolana byla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 A ja sie wtrące i zapytam Moderatora: czy aby ten temat nie jest zbyt "ciężki" aby go przerabiać w dziale 3D :rotfl: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 czy aby ten temat nie jest zbyt "ciężki" aby go przerabiać w dziale 3D Rzeczywiscie powinno byc w dziale makiet z wlasna inwencja tworcza ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Albo w modele spalinowe jako że zapewne dobrze by sie palił :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 darkarll, tu nie trzeba złośliwości Przy wypowiedziach pozostałych kolegów to Darek był wyjątkowo taktowny :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 przeciez motyl tam specjalnie olowiu nie nawkładłał chyba ze w lakierze model to polska produkcja, a narzekacie na cmpro ze ciezkie :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 7 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 żal mi co poniektórych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Najważniejsze, że Marcin jest zadowolony. Podczas docierania silnika i w czasie oblotu bawił się świetnie :twisted: i oto chyba chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 7 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Najważniejsze, że Marcin jest zadowolony. Podczas docierania silnika i w czasie oblotu bawił się świetnie :twisted: i oto chyba chodzi. i to w tym wszystkim najlepsze Nie mam kompleksów na punkcie modeli mój jest jedyny w swoim malowaniu mimo że wielu osobą się to nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.