mimisiu Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Witam serdecznie kolegów modelarzy! Od dziecka byłem zarażony pasją modelarstwa leż wraz z wiekiem i brakiem czasu wszystko zanikało. od jakiegoś czasu stoję przed trudnym zadaniem zbudowania modelu wozu bojowego dla małych strażaków, którzy będą go wykorzystywali podczas pokazów pożarniczych w skali 1:8 i pewnie będę potrzebował pomocy od niejednego z was. kilka porad na pewno się przyda a efekt ma być wyjątkowy bo to dla Dzieciaków a kto pomoże na pewno będzie dobrze wynagrodzony Nasza Drużyna DDP (Dziecięca Drużyna Pożarnicza) Smudzówka jest coraz bardziej znana w świecie ratownictwa pożarowego i podjąłem się budowy wiernej kopii tego wozu nie jest łatwo gdyż pewnych rzeczy jeszcze nie robiłem, moje modelarstwo polegało tylko na sklejaniu modeli. Teraz bezie trochę pod górkę ale wieżę że wielu forumowiczów mi w tym pomoże Serdecznie dziękuję i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Witaj na forum . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi