stan1906 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Witam, posiadam aparaturę flysky fs-i6. Chciałbym zakupić kabel uczeń-nauczyciel. Czy druga aparatura musi być identyczna czy tylko również 2,4GHz i z takim samym gniazdem? Wie ktoś gdzie taki kabel dostać? Dedykowanego do tego modelu z taką wtyczką nie znalazłem. Są z taką wtyczką ale np do E sky: http://sklep.modelarnia.pl/p3467,kabel-uczen-trener-ek2-0901-000500-e-sky.html pozdrawiam! edit: znalazłem na aliexpress taki kabelek. Jeśli ktoś wie czy działa tylko z dwoma aparaturami flysky czy także z innymi to będę wdzięczny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Testowałem między flysky a turnigy - działa, ale w końcu to to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan1906 Opublikowano 10 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Dzięki. Dostałeś to gdzies w Polsce czy od chińczyka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 W abc-rc była taka przejściówka din do gniazda jack. I do tego kabelek jack-jack dostarczany z i10. Ale patrzę i w abc-rc już tego nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheKuba1414 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 może to: https://hobbyking.com/en_us/turnigy-tgy-i6-trainer-cable-buddy-box-cable-2m.html albo to: https://www.banggood.com/Flysky-i6-Trainer-Cable-For-FS-i6-FS-T6-Transmitter-p-986742.html?rmmds=search Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan1906 Opublikowano 10 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 to z drugiego linka wygląda na dobre. ta przejściowka też byłaby dobra ale nie moge jej znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Jakie radia chcesz spiąć ze sobą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan1906 Opublikowano 13 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Dwa flysky i6 ale też by mi zależało na innych z tym samym gniazdem co flysky. I mam dylemat czy zadziała tylko z identycznym radiem czy z każdym które ma taką wtyczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Hmm, to kup sobie taki symulator, będziesz miał komplet przejściówek http://allegro.pl/rc4max-interfejs-usb-symulatora-do-aparatur-i6945334491.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan1906 Opublikowano 15 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Dzięki. Czyli to powinno starczyć do większości aparatur? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan1906 Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Witam, odnowię temat bo nie udało mi się do tej pory nic znaleźc. Może coś sie ruszuło w temacie i wie ktoś jak spiąć dwie aparatury fs i6 kablem uczeń trener? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Ten kabelek co Ci podałem nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Jeszcze raz odświeżę temat. Planuję połączyć Moje Turnigy 9x z innym nadajnikiem. Czytając poprzednie wypowiedzi doszedłem do wniosku, że nadajnik FlySky i6 FS-i6 2.4G 6CH AFHDS orazTurnigy TGY-i6 AFHDS to to samo i powinienem nie mieć problemów z połączeniem jednego z tych nadajników z Turnigy 9x? Wiem, googloję i wychodzi, że nie powinno być problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Tak. Nie powinno być problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Dzięki Robert. Już o tym pisałeś rok temu ale przez ten czas coś się mogło zmienić. Będę zamawiał chyba FlySky i6 FS-i6 2.4G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi