alenik Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Stałem się posiadaczem 4 serw marki PRAFA. Okazuje się że pracują z duża kulturą - a póki tak jest to nie widzę potrzeby ich wymiany. Zamontowane mam je w szybowcu na zbocze, 3m, waga 2,2kg Co się okazuje, produkt jest na tyle wiekowy że google nic o nim nie wiedzą Chodzi o: Prafa PS 300 Prafa RS 3000 Chciałbym potwierdzić jakim zasilaniem traktowaliście te serwa? Chciałbym do tego użyć pakietu 6.6v LiFePo4 2S1P Czy serwa te obsługują więcej niż 4,8v ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Jeżeli zasilasz je przez odbiornik to może to być za duże napięcie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 12 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Zasilanie serw będzie bezpośrednio z odbiornika. Dla tego muszę się upewnić co do ich możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiwak Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Te serwa dystrybuowane były w kraju przez RIKU w zeszłym wieku, (cos w sieci o nich jest). Wg mnie 2S LiFe może byc za dużo (zasilałem je z kolegą 4NiCd tylko). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi