balcerseb88 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Witam poszukuje jakiegoś sklepu z rurami z aluminium interesuje mnie wymiar w granicach sr. zew. 35mm najlepiej z cienkościennych z np 1m ścianka długość 1-1,5m czy ktos wie gdzie można takowa rurę nabyć \/? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanov Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 takie cienkoscienne to moze byc problem ale poszukaj sklepów o profilu żeglarskim w sieci zdaje sie ze tam powinno sie kupic cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 http://www.profmetkol.pl/str1i/175.php?list[ile]=282&list[sort_f]=to_indeks&list[sort_d]=0&list[szukaj]=rura&list[start]=140 Ale nie wiem, czy mają rury ze ścianką 1 metra... Pozycja 149 i 150 - 35x1,5 i 35x2 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Mam rurę aluminium 30x1mm o symbolu PA 38 TDPP. Jeżeli odpowiada ci ta średnica i symbol to długość utnę według życzenia. U nas w sklepach nie ma problemu z rurami,aluminium lub duraluminium ja kupiłem 30mm ale widziałem różne średnice. Tylko nie w każdym sklepie tną na wymiar i nie są to sklepy wysyłkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Mam rurę aluminium 30x1mm o symbolu PA 38 TDPP.Jeżeli odpowiada ci ta średnica i symbol to długość utnę według życzenia. U nas w sklepach nie ma problemu z rurami,aluminium lub duraluminium ja kupiłem 30mm ale widziałem różne średnice. Tylko nie w każdym sklepie tną na wymiar i nie są to sklepy wysyłkowe. bede bardzo wdzieczny jesli mógł by Pan takowa rure uciac jutro odezwe sie na PW i dogadamy reszte Dziekuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Witam poszukuje jakiegoś sklepu z rurami z aluminium interesuje mnie wymiar w granicach sr. zew. 35mm najlepiej z cienkościennych z np 1m ścianka długość 1-1,5m czy ktos wie gdzie można takowa rurę nabyć \/? w warszawie na miedzianej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.