fazol97 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Cześć wszystkim!Nazywam sie Joachim, pochodzę z Górek Wielkich, aktualnie mieszkam i studiuje w Katowicach na kierunku informatyka stosowana. Modelarstwem zajmowałem się w gimnazjum - uczęszczałem na świetne kółko modelarskie, dobrze wyposażone i doinwestowane z gminy. Niestety przez powódź w naszej miejscowości poniosło takie straty, że musieli je zamknąć. Od tamtej pory nie robiłem nic w tym kierunku, nie miałem takiej możliwości. Teraz chciałbym powrócić do tego hobby i specjalnie założyłem sobie tutaj konto, aby zadać parę pytań. Oprócz modelarstwa pasjonują mnie rajdy samochodowe, wszystko co jeździ i lata. W wolnych chwilach programuję, wydałem dwie gry mobilne na telefony Android. Aktualnie czekam na dostawę Arduino, żeby pobawić się trochę w elektronice. I to chyba tyle ;pJoachim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi