fazol97 Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Cześć wszystkim!Nazywam sie Joachim, pochodzę z Górek Wielkich, aktualnie mieszkam i studiuje w Katowicach na kierunku informatyka stosowana. Modelarstwem zajmowałem się w gimnazjum - uczęszczałem na świetne kółko modelarskie, dobrze wyposażone i doinwestowane z gminy. Niestety przez powódź w naszej miejscowości poniosło takie straty, że musieli je zamknąć. Od tamtej pory nie robiłem nic w tym kierunku, nie miałem takiej możliwości. Teraz chciałbym powrócić do tego hobby i specjalnie założyłem sobie tutaj konto, aby zadać parę pytań. Oprócz modelarstwa pasjonują mnie rajdy samochodowe, wszystko co jeździ i lata. W wolnych chwilach programuję, wydałem dwie gry mobilne na telefony Android. Aktualnie czekam na dostawę Arduino, żeby pobawić się trochę w elektronice. I to chyba tyle ;pJoachim Link to comment Share on other sites More sharing options...
qpa Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts