HELIKOPTER Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Witam serdecznie Kolegów ! Jestem wieloletnim modelarzem modeli samolotów. Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Proszę uzupełnić wiek zgodnie z regulaminem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELIKOPTER Opublikowano 15 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Witam. Zgodnie z Twoją sugestią uzupełniłem swój wiek, ale dalej nie mogę pisać postów. Pomóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELIKOPTER Opublikowano 15 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Witam. Ten post jest do moderatora: proszę o info, co to jest e-mail aktywacyjny i po co mam go ponownie wysłać? Pozdrawiam. ANDRZEJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Andrzej ,może uznasz mnie za upierdliwego ale regulamin wyraźnie mówi - 2. Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna.Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Witaj Andrzeju na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi