HELIKOPTER Opublikowano 14 Października 2017 Opublikowano 14 Października 2017 Witam serdecznie Kolegów ! Jestem wieloletnim modelarzem modeli samolotów. Andrzej
Shock Opublikowano 14 Października 2017 Opublikowano 14 Października 2017 Proszę uzupełnić wiek zgodnie z regulaminem .
HELIKOPTER Opublikowano 15 Października 2017 Autor Opublikowano 15 Października 2017 Witam. Zgodnie z Twoją sugestią uzupełniłem swój wiek, ale dalej nie mogę pisać postów. Pomóż.
HELIKOPTER Opublikowano 15 Października 2017 Autor Opublikowano 15 Października 2017 Witam. Ten post jest do moderatora: proszę o info, co to jest e-mail aktywacyjny i po co mam go ponownie wysłać? Pozdrawiam. ANDRZEJ.
Shock Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Andrzej ,może uznasz mnie za upierdliwego ale regulamin wyraźnie mówi - 2. Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna.Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulamin
Rekomendowane odpowiedzi