Skocz do zawartości

Gdzie sklep modelarski w Krakowie??

lukas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mieszkam koło Krakowa i mam pewne pytanie.Chodzi mi o to gdzie w Krakowie są sklepy modelarskie??Chodzi mi o nazwe ulicy itd.Za odp był bym bardzo wdzięczny

Pozdrawiam :pirat:

Opublikowano

Bardzo dobry sklep znajduje się na ulicy Dwernickiego, nowo otwarty sklep z modelami wycinanymi laserowo jest na Lubelskiej ale jeszcze tam nie byłem więc nie wiem jaki mają asortyment.

Opublikowano

Niestety jak szybko sklep na lubelskiej powstal tak...no wlasnie..to jest problem ze sklepami w "realu" i tylko w ten sposob dzialajacymi w naszej branzy. Na poczatku trafilem do sklepu i zapowiadalo sie super. Niemniej ostatnio bylem tam 2 razy i zamkniete na 4 spusty :( Moze Gordon cos powie bo jego modele byly tam dostepne wiec pewie wie cos wiecej.

Opublikowano

Ja tam byłem niedawno i też było zamknięte ale wtedy podobno właściciel wyjechał do warszawy do aeroklubu, przynajmniej tak nas poinformował taki miły Pan, chyba znajomy szefa sklepu, albo jakiś sąsiad, a bardzo chciałem zobaczyć te modele spod lasera :) Oby sklep sie utrzymał bo była by w końcu jakaś konkurencja to może i ceny by spadły :D

Opublikowano

Znam bardzo dobry sklep i tani blisko Krakowa w Libiązu przy ul.Chrzanowskiej pan Zbigniew Matlak tel.032 6277400.

Z Kszeszowic masz blizej do Libiąża niz do Krakowa.

Opublikowano

I jest to PAN Zbigniew Matlak! A nie Matlak. To ja "dla naprzykładu" jestem MareX na PFM, on jest pan Matlak. A prywatnie też jestem pan Marek. Dla Ciebie oczywiście. :)

Opublikowano

"Tiger" podał Ci nr telefonu, więc zanim się wybierzesz, radzę, lepiej się upewnij, czy pan Matlak będzie obecny w tym czasie, bo czasami go nie ma, gdyż sam jeżdzi po towar. A na miejscu zobaczysz, jaki to miły i uprzejmy pasjonat modelarstwa z przedwojennym stażem... Powodzenia! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.