lukas Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Witam.Mieszkam koło Krakowa i mam pewne pytanie.Chodzi mi o to gdzie w Krakowie są sklepy modelarskie??Chodzi mi o nazwe ulicy itd.Za odp był bym bardzo wdzięczny Pozdrawiam :pirat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukis Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Bardzo dobry sklep znajduje się na ulicy Dwernickiego, nowo otwarty sklep z modelami wycinanymi laserowo jest na Lubelskiej ale jeszcze tam nie byłem więc nie wiem jaki mają asortyment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapier Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Niestety jak szybko sklep na lubelskiej powstal tak...no wlasnie..to jest problem ze sklepami w "realu" i tylko w ten sposob dzialajacymi w naszej branzy. Na poczatku trafilem do sklepu i zapowiadalo sie super. Niemniej ostatnio bylem tam 2 razy i zamkniete na 4 spusty Moze Gordon cos powie bo jego modele byly tam dostepne wiec pewie wie cos wiecej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukis Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Ja tam byłem niedawno i też było zamknięte ale wtedy podobno właściciel wyjechał do warszawy do aeroklubu, przynajmniej tak nas poinformował taki miły Pan, chyba znajomy szefa sklepu, albo jakiś sąsiad, a bardzo chciałem zobaczyć te modele spod lasera Oby sklep sie utrzymał bo była by w końcu jakaś konkurencja to może i ceny by spadły Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablos Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 dla zainteresowanych http://bodzioch.republika.pl/kraksklep.htm . I oferta sklepu na Dwernickiego. http://www.sklep.modelarnia.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henryk S. Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Znam bardzo dobry sklep i tani blisko Krakowa w Libiązu przy ul.Chrzanowskiej pan Zbigniew Matlak tel.032 6277400. Z Kszeszowic masz blizej do Libiąża niz do Krakowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil_rc Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Potwierdzam Jest to najtanszy sklep jaki znam :wink: i obsługa bardzo miła Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareX Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 I jest to PAN Zbigniew Matlak! A nie Matlak. To ja "dla naprzykładu" jestem MareX na PFM, on jest pan Matlak. A prywatnie też jestem pan Marek. Dla Ciebie oczywiście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas Posted February 6, 2007 Author Share Posted February 6, 2007 No może za pare dni wybiore się do Libiąża Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareX Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 "Tiger" podał Ci nr telefonu, więc zanim się wybierzesz, radzę, lepiej się upewnij, czy pan Matlak będzie obecny w tym czasie, bo czasami go nie ma, gdyż sam jeżdzi po towar. A na miejscu zobaczysz, jaki to miły i uprzejmy pasjonat modelarstwa z przedwojennym stażem... Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.