Jump to content

Gdzie sklep modelarski w Krakowie??

lukas

Recommended Posts

Witam.Mieszkam koło Krakowa i mam pewne pytanie.Chodzi mi o to gdzie w Krakowie są sklepy modelarskie??Chodzi mi o nazwe ulicy itd.Za odp był bym bardzo wdzięczny

Pozdrawiam :pirat:

Niestety jak szybko sklep na lubelskiej powstal tak...no wlasnie..to jest problem ze sklepami w "realu" i tylko w ten sposob dzialajacymi w naszej branzy. Na poczatku trafilem do sklepu i zapowiadalo sie super. Niemniej ostatnio bylem tam 2 razy i zamkniete na 4 spusty :( Moze Gordon cos powie bo jego modele byly tam dostepne wiec pewie wie cos wiecej.

Ja tam byłem niedawno i też było zamknięte ale wtedy podobno właściciel wyjechał do warszawy do aeroklubu, przynajmniej tak nas poinformował taki miły Pan, chyba znajomy szefa sklepu, albo jakiś sąsiad, a bardzo chciałem zobaczyć te modele spod lasera :) Oby sklep sie utrzymał bo była by w końcu jakaś konkurencja to może i ceny by spadły :D

"Tiger" podał Ci nr telefonu, więc zanim się wybierzesz, radzę, lepiej się upewnij, czy pan Matlak będzie obecny w tym czasie, bo czasami go nie ma, gdyż sam jeżdzi po towar. A na miejscu zobaczysz, jaki to miły i uprzejmy pasjonat modelarstwa z przedwojennym stażem... Powodzenia! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.