zwierzu67 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 witam wszystkich mlodych i tych starszych ciesze sie ze trafilem na wasze forum prosze o cierpliwosc i zrozumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Wycinek regulaminu... V. OSTRZEŻENIA I KARY - pisanie w sposób niezrozumiały, niechlujny i w dużym pośpiechu (niepoprawna pisownia, popełnienie licznych błędów ortograficznych, używanie slangu), żadne dysfunkcje nie zwalniają od poprawnego i logicznego formułowania swoich wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzu67 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Wycinek regulaminu... V. OSTRZEŻENIA I KARY - pisanie w sposób niezrozumiały, niechlujny i w dużym pośpiechu (niepoprawna pisownia, popełnienie licznych błędów ortograficznych, używanie slangu), żadne dysfunkcje nie zwalniają od poprawnego i logicznego formułowania swoich wypowiedzi. witam ponownie byc moze nie napisalem wczesniej poprawnie wiec od poczatku witam wszystkich mam na imie janusz mam 50 lat od mlodosci interesuje sie lotnictwem chcial bym zajac sie na powaznie modelarstwem zaczolem robic cos w tym kierunku i sie tym podzielic potrzebuje paru rad od doswiadczonych modelarzy pozdrawiam janusz klawiatury nie mam polskiej wiec pisanie wychodzi jak wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 I zdania z dużej litery przez brak "polskiej" klawiatury nie możesz zacząć? Przecinków i kropek też na niej nie ma? To co Ty masz za klawiaturę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzu67 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 I zdania z dużej litery przez brak "polskiej" klawiatury nie możesz zacząć? Przecinków i kropek też na niej nie ma? To co Ty masz za klawiaturę? nauczylem sie tak pisac kiedy internet byl drogi i nikt nie patrzyl na przecinki i znaki pisalo sie tez skrotami- mam nadzieje ze ten cytat to nie do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Do Ciebie, jak najbardziej, ale nie cytat, tylko wypowiedź. I nie zauważyłeś, że od czasów IRCa wiele się w komputerach zmieniło? Wygląda na to, że po prostu tak Ci wygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi