sp350D Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 Witam Czy ktoś ma to radio? Jeśli tak poproszę o info na temat podłączenia trener-nauczyciel. W niektórych opisach znalazłem informację, że ma port audio, port trenera i wireless trenera. Nie widać jednak portu trenera na obrazkach z rozmieszczeniem manipulatorów i wejść. Jak uruchomić funkcję trener/uczeń bezprzewodowo i z jakimi radiami to zadziała...? Pozdrawiam
komarkus Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 W niektórych opisach znalazłem informację, że ma port audio, port trenera i wireless trenera. Nie widać jednak portu trenera na obrazkach z rozmieszczeniem manipulatorów i wejść. Jak uruchomić funkcję trener/uczeń bezprzewodowo i z jakimi radiami to zadziała...? Nie mam tego radia, ale interesowało mnie, ostatecznie mam jego większego brata. Na ściance z anteną, po lewej stronie jest gniazdo słuchawkowe, a po prawej prawie na pewno identyczne gniazdo przewodowe trenera (na "dżeka"). Trener bezprzewodowy musi zadziałać z Taranisem Q X7S, Horusem X12S, Taranisem X9E, może coś jeszcze z nowych. Z aparaturami innych marek - nie mam pojęcia. Teoretycznie jest to możliwe. Jednak na razie problem jest taki, że powszechnie używany OpenTX w aktualnej wersji nie obsługuje modułu bluetooth. Trzeba poczekać. Oryginalny FrOS powinien działać.
Rekomendowane odpowiedzi