mayster8405 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Kilka dni temu postanowiłem wykonać po raz drugi ten model. Pierwszy, na początek przygody z RC, był dla mnie porażką i wydałem go komuś w Polskę. Modelik bardzo mi się podobał, i teraz myślę że moje umiejętności pozwolą mi go "poskromić". oto są plany; Prime Jet 8 Tiled Letter.pdf Nie będę opisywał budowy, bo jest tak prosty że wystarczą fotki.Materiał do jego wykonania to 1-na płyta EPP 6x450x600,płaskownik węglowy 0.5x3m/m na dzwigary, Uchu-por, jako zawiasy zastosowałem plaster lekarski, dzwignie ze sklejki 1m/m, łoże silnika 3m/m owocówka. Do modelu dałem; silnik Park 250, regulator 10A, 2 mikroserwa 3.7grama, śmigło narazie 5x4.3", pakiet 2S1P 860mAh Model kpl waży 90gram +pakiet 46gram= DO LOTU 136 gram. Myślę że jutro go oblatam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio72 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Może uda się to nagrać ?! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Szybkie to to nie będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Pierwszy, jak i ten pozostanie tak jak widać.Gdyby to był XPS styrodur napewno bym się pokusił Szybki to napewno nie będzie bo silniczek to tylko Park250-ka. Z okna w domu wyglądało że warunki pogodowe dzisiaj są fajne do latania , no niestety na moim "lotnisku" trochę już wiało!.Ale skoro byłem, / SAM!/ spróbowałem lotów nowym " Wildcatem " i skończyło się na uszkodzeniu dziobka .Z Primką już nie ryzykowałem i poczekam na okazję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi