Dj. Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 Witam Wszystkich. Ostatnio kupiłem model MIG 21, produkowany przez Alfamodel.cz .Wykonany z formowanego na gorąco depronu. Nikt tu chyba nie opisywał modeli tej firmy, a szkoda bo posiadają bogaty asortyment. Ceny są chyba nie takie wielkie, za ten konkretnie model zapłaciłem z przesyłką do Polski(szła 3 dni) 304zł..Model jest pomalowany, posiada kalkomanie do dekoracji, i wymaga nieco pracy aby mógł poleciec.W zestawie zamówiłem również napęd tunelowy (bez niego model jest jeszcze tańszy). Postaram sie zaprezentowac kolejne etapy składania, oraz relację z oblotu.
robertus Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 Postaram sie zaprezentowac kolejne etapy składania, oraz relację z oblotu. Żebyś wiedział, ja Cię przypilnuję, co za niespodzianka
Dj. Opublikowano 29 Października 2017 Autor Opublikowano 29 Października 2017 Na dworze leje deszcz, wieje niemiłosiernie - nawet cisnienie atmosferyczne zjechało w dół do dawno nie spotykanej wartosci..., postanowiłem wiec cos podłubac. Roberus bedzie mnie pilnował - trzeba działac. Zaczynamy od napędu: wykonany z włókna węglowego (obudowa tunel wirnika), w srodku kierownice, wirnik i kołpak - z plastiku. Zastosowałem do napędu silnik feigao 3000KV, reguluje to jakis chiński regler o nieustalonej nazwie, ale kiedys współpracował z tym silnikiem. Średnica napędu:61mm, długosc całkowita 90mm, waga 86g. Na prędce skonstruowałem "hamownie" i wydmuchało toto 187g..., troche mało bo model ma ważyc ok 490g mysle jednak że wystarczy
Rekomendowane odpowiedzi