Dj. Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Witam Wszystkich. Ostatnio kupiłem model MIG 21, produkowany przez Alfamodel.cz .Wykonany z formowanego na gorąco depronu. Nikt tu chyba nie opisywał modeli tej firmy, a szkoda bo posiadają bogaty asortyment. Ceny są chyba nie takie wielkie, za ten konkretnie model zapłaciłem z przesyłką do Polski(szła 3 dni) 304zł..Model jest pomalowany, posiada kalkomanie do dekoracji, i wymaga nieco pracy aby mógł poleciec.W zestawie zamówiłem również napęd tunelowy (bez niego model jest jeszcze tańszy). Postaram sie zaprezentowac kolejne etapy składania, oraz relację z oblotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Postaram sie zaprezentowac kolejne etapy składania, oraz relację z oblotu. Żebyś wiedział, ja Cię przypilnuję, co za niespodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 29 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Na dworze leje deszcz, wieje niemiłosiernie - nawet cisnienie atmosferyczne zjechało w dół do dawno nie spotykanej wartosci..., postanowiłem wiec cos podłubac. Roberus bedzie mnie pilnował - trzeba działac. Zaczynamy od napędu: wykonany z włókna węglowego (obudowa tunel wirnika), w srodku kierownice, wirnik i kołpak - z plastiku. Zastosowałem do napędu silnik feigao 3000KV, reguluje to jakis chiński regler o nieustalonej nazwie, ale kiedys współpracował z tym silnikiem. Średnica napędu:61mm, długosc całkowita 90mm, waga 86g. Na prędce skonstruowałem "hamownie" i wydmuchało toto 187g..., troche mało bo model ma ważyc ok 490g mysle jednak że wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi