jarek996 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Moge Ci na PRIVIE pomoc . To wcale nie jest skomplikowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek70 Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Krzychu jeszcze mam jednego do złożenia mogę podesłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Krzychu jeszcze mam jednego do złożenia mogę podesłać Nie, dziękuję , ale skoro tobie tak dobrze idzie odbudowa tych trocin, to masz drugą owiewkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek70 Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Dzięki dobra robota . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek70 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Witam trociny odbudowane zostało wyważenie i w górę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Elegancko odnowiony, wysokich lotów, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi