AdamGsxR Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Witam wszystkich modelarzy:) Mam nadzieję, że będę miał przyjemność wymieniać się doświadczeniami i będzie to miło i pożytecznie spędzony czas. Jeszcze raz witam i pozdrawiam. Adam Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamGsxR Posted November 1, 2017 Author Share Posted November 1, 2017 Rozumiem, że administracja forum olała moje przywitanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
WSZEBOREK Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 W regulaminie jest do 48h więc spokojnie bez nerwowki ja dopiero dziś się zarejestrowałem i zapewne też poczekam heh pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamGsxR Posted November 1, 2017 Author Share Posted November 1, 2017 Proszę administratora o usunięcie mojego konta, szukałem jak to zrobić ale niestety nie znalazłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 GsxR maa przyspieszenie, oj maa A biedne forum , jak maluszek , prrrr i stoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamGsxR Posted November 1, 2017 Author Share Posted November 1, 2017 Przepraszam ale czy napisałem coś złego?? Chyba nie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 Nie, absolutnie. Wystarczy poczekać na aktywację, uzupełnić profil, avatar... Moderator też człowiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Proszę administratora o usunięcie mojego konta, szukałem jak to zrobić ale niestety nie znalazłem. Krótko i na temat -aktywujemy czy rezygnujemy ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamGsxR Posted November 2, 2017 Author Share Posted November 2, 2017 Aktywuj, wkurzyłem się wczoraj ale zapomniałem, że święto wiec przepraszam. Mam dużo pytań do kolegów modelarzy i zależy mi na czasie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof_W Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Witam wszystkich pasjonatów modelarstwa. Pewnie kilku kolegów z Wrocławia mnie już zna z lajfa, bo "LATAMY" chociażby z ekipą z "MODELE.SKLEP.PL". Pozdrawiam więc Zbyszka i Michała i oczywiście Roberta oraz "Starszego Pana", Marcina z "COMBATEM" i jego nowymi projektami, oraz Andrzeja C. z "PŁYWAKÓW" oraz Jego całą ekipę z "Sędzią Głównym" (no nie pamiętam imienia i nazwiska, WYBACZ) zawodów w MODELACH PŁYWAJĄCYCH z JAWORA PAŹDZIERNIK 2017, Ryszarda Dziergwę też z "PŁYWAKÓW" którym na pewno będziemy też może latać lub chociaż się spotkamy w "Hali". Przepraszam pominiętych, ale jest szansa na "HALI" spotkać się również dla MODELARZY DRIFT RC i wszystkich innych "RC ZAKRĘCONYCH". Ja gorąco zapraszam i zarażam również Tych nie zrzeszonych i początkujących. "WARTO MIEĆ MĄDRE HOBBY". LATAĆ, BIEGAĆ (za dzidami latającymi) SKAKAĆ (rc mobile), PŁYWAĆ itd. Do usłyszenia i spotkania. A ha dzięki za FUTABE T10J od kolegi z pod nr tel 606888870 gdzieś z Polski. To chyba na razie wszystko. Resztę kolegów MODELARZY przepraszam , tych oczywiście których pominąłem. Wbaczcie. Do usłyszenia 501 371 496. Krzysztof_W. Witam wszystkich modelarzy:) Mam nadzieję, że będę miał przyjemność wymieniać się doświadczeniami i będzie to miło i pożytecznie spędzony czas. Jeszcze raz witam i pozdrawiam. Adam Cześć Adamie. Na pewno spotkasz się na tym forum ze zrozumieniem. Przynajmniej z mojej strony. Adaś, jak na modelarza, to cierpliwości trochę.To tylko elektronika. Miłego dnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Hehe ale zamota... Krzysztof W ,zachęcam do tego abyś przywitał się w odrębnym temacie a nie w czyimś powitaniu .W taki sposób do forum nie dołączysz . Adam ,witaj na forum . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts