de_szaa Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Heya, mialem kiedys modelik z epp mojej konstrukcji - to byl shock fly, teraz pobawilem sie nieco bardziej i zrobilem cos podobnego do U Can Do EP dostepnym na towerhobbies.com Zaraz jade na modelarnie to porobie fotki i wrzuce, modelik ma sie ku skonczeniu po niedzieli i nocy spedzonej w modelarni. Reszta za pare godzin:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Nocka nad modelem i juz tylko wyposazenie zamontowac zostalo Kadlub troche koslawy bo robilem w nocy i wyszlo CRD - co reka dala No nic, teraz tylko zapakowac jakis mega silnik i w gore:D Skorupa modelu wazy 215 g czyli w 400 gotowego do lotu powinienem sie wyrobic:) Jest troszke wiekszy niz orginal: http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXJPU8&P=ML Widzialem orginal w akcji to powiem szczerze ze zrobil na mnie pozytywne wrazenie bo z poczatku wygladal jak latajaca szmata ale w locie rozwial moje watpliwosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 wyglada dziwnie heh gdzie teraz latacie?? wpadlbym popatrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Hey:D owszem, kadlub wyszedl troche inny niz w zamysle Faza projektowa nie byla wogole wykonana;) Wszystko tworzone na kolanie w miare potrzeby. Teraz latamy na boisku obok lotniska, pod modelarnia na parkingu, w nocy na parkingu kolo hali targowej lub pod kauflandem. Daj jakos znac jak bedziesz chcial podjechac bo nie zawsze latamy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Model bardzo ładny, ale powala mnie to całe poszycie, a przede wszystkim ta "osłonka" kabinki... :thumright: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 A jak malowales ta kratke na spdzie skrzydel . i Jakimi farbami . Do styro? Jesli tak to gdzie je kupujesz ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 spray do styro był/jest w majsterklepce a kratownica to pewnie tasma klejona w kratownice potem spray a potem zerwanie tasmy p.s. Tomku ja balsę tnę wyrzynarka z ostrzem do metalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Heh Malowalem duluxem, nadaje sie nawet do depronu bo nie topi ale EPP mozna malowac nitro. Co do kraty to wlasnie jest to tasma. Teraz po oblocie model idzie na allegro chyba:D Mam juz za duzo tego w domu i modelarni:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Powiedz mi coś dokładniej na temat tej taśmy - jak ją przycinałeś ?? I jak układałeś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Robilem normalne maskowanie, w miejscu gdzie nie ma byc pomalowane przyklejam tasme lub folie samoprzylepna i wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.