dukeroger Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Uwaga, uwaga niedługo w sprzedaży pojawi się nowy model: https://cobi.pl/klocki/mala-armia-ww2/samoloty/pzl37b-los---polski-sredni-bombowiec,art,10495.html Ja już mam: P.11 i Karasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Mój syn też a oprócz tego około trzydzieści innych modeli To tylko część, stan ze stycznia tego roku. Na Łosia też czekamy i chcemy skompletować Wrzesień 39. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 ponoć miała też powstać Błyskawica... ale w żadnych oficjalnych planach jej nie ma. W sumie jak 2 tygodnie przeszukiwałem net to o łosiu też nie było słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 dla zainteresowanych - model w sprzedazy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Już go mamy. Ma nawet chowane podwozie . A dodatkowo inne modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 super, mój czeka na mnie w Polsce, na święta sobie poskładam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Św. Mikołaj przyniósł trafione prezenty dla mojego syna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Adamie jak ty będziesz młodemu ciągle klocki kupować to rc dostanie chyba na osiemnastkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Młody już lata. Na razie "na kablu" ale "trudna materia do urobienia" Te klocki mają duży walor edukacyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi