gucio72 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Witam. Mam problem z ustawieniem TURNIGY 9XR PRO z softem ER9x. Chciałbym ustawić manetkę gazu tak, aby po przesunięciu jej na sam dół nie zgasł mi silnik i zmiksować to z jednym z włączników tak, aby po jego przełączeniu serwo gazu zamykało dopływ paliwa gasząc silnik i dodatkowo w tym samym czasie zadziałał "fail safe rc". Czy jest mi ktoś w stanie poświęcić swój czas i naprowadzić jak to uczynić ?
maxiiii Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Są dwa sposoby. Prosty i skomplikowany (przy wykorzystaniu krzywych) Podaję prosty sposób. W menu mixer ustaw na trzecim kanale (EDIT MIX CH3) Weight 70 (jest 100) Dodaj mixer na 3 kanale: - source FULL - Weight -250 (lub -125 w zależności od wersji) - Switch GEA (lub taki jak chcesz) - Multpx Replace. i już. FS w odbiorniku ustaw na mniej niż 1100 (zalecane ok 1000)
gucio72 Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Opublikowano 7 Listopada 2017 Dzięki serdeczne. P.S. Przepraszam za "nie ten dział", ale nie wiem jak to się stało :-( Prośba do moderatora o przeniesienie, lub usunięcie posta.
maxiiii Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Ze względu na dodatkowe pytania dodałem zdjęcia ustawień w aparaturze bazujące na oprogramowaniu er9x. Dokładna wersja to ersky9x wer 221f3.
Rekomendowane odpowiedzi