e-mir Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Przypominam, że jak co roku 11 listopada na Aliexpressie można zaoszczędzić parę złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Czy wiesz może kolego, dlaczego chcąc kupić 2 szt. kabla wyskakuje mi błąd że ilość ograniczona do 4szt na klienta? Jak wpiszę 4szt. to też ten sam błąd... Ja coś źle robię czy sprzedawca coś "popsuł"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Mogłeś dać link do tej oferty. Może te 4 sztuki są w jednym pakiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 https://pl.aliexpress.com/item/1meter-Black-1meter-Red-Silicon-Wire-Heatproof-Soft-Silicone-Silica-Gel-Wire-Cable-12AWG-13AWG-14AWG/32797523458.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.313.cyjQyU Chcę kupić po 2szt 14 / 16 / 18 AWG ale wyskakuje mi "We're sorry. This item is limited to 4 meter per customer, please adjust quantity" jeden komplet to 1m czarnego i 1m czerwonego Podczas zmieniania ilości jest napisane max 4 .... mam dwa i błąd...przy 1szt to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Dziwne, bo u mnie działa normalnie, mogę kupować. Zaznaczyłeś rodzaj wysyłki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Wszystko zaznaczone i wybrane... https://screenshots.firefox.com/ANjqvE2LYzC75cPM/shoppingcart.aliexpress.com Napisałęm do sprzedawcy...zobaczymy. Poza tym nie wiem dlaczego nalicza mi koszt wysyłki za każdy przedmiot osobno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Wpadłeś między wrony ........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 To znaczy? Nie bardzo rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi